Vítr jak kdyby vydechl z plic

Vítr jak kdyby vydechl z plic

Anotace: Báseň inspirovaná silným větrem který zasál naší Republiku

Sbírka: Matčiny oči

Vítr jak kdyby vydechl z plic
všechen vzduch přes trouby hlásné
když nad stavením zadul ještě víc
přiženou se mraky a slunce zhasne

Vítr počal stromy jak sirky lámat
bouřka po nebi šermovala ostrou šavlí
jak krásný pohled na desítky panoramat
když mraky kolem ebenově ztmavly

A bouře po celé vesnici hřímá
jak kdyby na celý svět se hněvala
a cáry mraků vlající jak hříva
jak listy papírů z oblohy servala
Autor Petr27, 12.03.2019
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé verše mě oslovili. Pěkně provedené.

12.03.2019 20:53:59 | šerý

Moc děkuju :)

15.05.2023 23:07:19 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí