kanec divoký

kanec divoký

Anotace: Kanec divoký

Jdu si takhle lesem
co si z rošťi šramoti
a tak mám nahnáno
pomalu nadělano v gatich
pomalu se to přibližuje
mám utéct
nebo v pozoru stát
je to kanec divoký
snad mě nechá odejít
a nebude si chtít hrát
Autor kikin87, 15.03.2019
Přečteno 209x
Tipy 2
Poslední tipující: Špáďa, vlnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příště na něj vyšpul půlky,
k tomu jazyk vyplázni,
bude-li stát (ten kanec teda), vyndej kulky...
No prostě ho poblázni!!!

15.03.2019 21:50:03 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí