paprsky jara

paprsky jara

Anotace: Paprsky jara

Sluníčko se na nás z pozamraku směje
a my si po době dlouhé říkáme co se to děje
to jaro dýchlo na nás a my jsme radostní
že odhodime pár vrstev jsme tak šťastní
meze už budou trošičku vyhřate
na deku si lehnout
relaxovat užívat si chvíle bezstarostne
prvních jarních paprsků se dotknout
Autor kikin87, 21.03.2019
Přečteno 265x
Tipy 6
Poslední tipující: mirecek, Iva Husárková, CORONATION, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí