Šlápni do šlapek

Šlápni do šlapek

 

Z kola poznáš všechna místa
kam nohy donesou tě zřídka
Tak šlápneme si do pedálů
město ponecháme shonu

Hned za barákem cestička
potůček bublá v zatáčkách
sojka nás asi poznává
že nebezpečí nehlásá

U břehu rybníka schovaná
kachna káčátka přikrývá
jsou jako malé kuličky
ty neposedné kachničky  

Na kopci zpívá skřivánek
tak šlápni kámo do šlapek
ještě se trochu projedeme
májovou náladu přivezeme  

Autor vlnka, 02.05.2019
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: Šípková Růženka, Amonasr, BaZiNgA
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí