Buď jaro vítáno nastrokrát

Buď jaro vítáno nastrokrát

Anotace: Báseň o jaru

Sbírka: Matčiny oči

Buď jaro vítáno nastrokrát
když slzu z mraků ukápneš
jsi stejně vážený jako aristokrat
i když do louže někdy šlápneš

bum bum,jaro klepe na dveře
na sobě sako,padnoucí kravata
až někdy sejdem se u večeře
budeš jíst z talířků ze zlata

Než odejdeš do vyzdobenéno lože
jež zdobí postel s nebesy
Vážené jaro můj ty bože,
tolik krásy se smrtí odnese si
Autor Petr27, 12.05.2019
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: J.Karasová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí