Květina

Květina

Ráno se vzbudila květina,
slunce ji dalo barevný úsměv.
Příroda je krásná a nevinná,
avšak člověk jí dal čistý průstřel.


“Nikomu jsem nic neudělala,
kde můžu rozdávám život”.
“Bohužel jsem potkala vandala,
ukázal mi co je to lstivost.”


“Krvácím a strašně to bolí,
každý den mi něco zlomí.”
"Snažím se vytrvat, najít sílu,
dostat se k zavěrečnému dílu.”


Na začátku všeho bylo krásně,
vše bylo v rovnováze.
To už je dnes velice vzácné,
spousta krásy je jen na obraze.


Važme si více naší země,
každé květiny, každého stromu.
Snažme se myslet zeleně,
ať se máme kam vracet domů.
Autor Alicewanderings, 24.05.2019
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mohla bys autorko udat věk do profilu? A toto je současná tvá básnička nebo vkládáš starší?

25.05.2019 09:14:29 | Karel Koryntka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí