Deprese lesa po rozvodu matky

Deprese lesa po rozvodu matky

.
Nevychovávejme si zlou přírodu
Zakážeme růst
Okřikneme květ
Najdeme sto důvodů
proč hulákat na lesy
Hromadná žaloba na vodu
To jsou nám móresy

A Zem se drbe na hlavě
a přemýšlí
a občas při tom lítaj
stromy vzduchem
láva teče z kanálů

Dejte mi čas najít si
něco novýho
Byt vám nechám
O děti se soudit nebudu

Ty jsi přece naše
a z puberty do stáří
krok po kroku tě vedeme
Oheň je vášeň
a žáru se daří
kost na drť semelem

A drtí zasypeme výtluky silnic
Stromy ztopíme aby
zůstalo útulno
Jak se máš milá Země ?
Po pravdě
Někdy je mi nanic
Ale jindy zas stojí to za hovno
.
.
Autor Now, 25.05.2019
Přečteno 258x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, Marten, jondys, Jort, Dreamy, Kapka, J.Karasová
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi budu zlá...ekologie tvá...

26.05.2019 10:23:19 | Marten

Ústa Země hovoří k hluchým.

26.05.2019 10:28:50 | Now

V tom to bude...

27.05.2019 13:08:15 | Marten

Matka po rozvodu si s totální pleší už ve vesmíru neškrtne!
Ta modrá už nebude dobrá. A to jim za svědka šly ti hóódně pravěcí ekologičtí teroristé.

25.05.2019 20:30:14 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí