k přírodě blízko

k přírodě blízko

Anotace: K přírodě blízko

V kalužích si pulci plují
když se plochy zalévají
to kapři v rybníku
lapají sotva po dechu
vody stále méně jest
u lesa kvete krásný vřes
ze zákoutí lesa
ozývají se hlasy ptačí
po cestičce srnka se srnčetem kráčí
nádherné je vše vidět zblízka
příroda je člověku tak blízká
Autor kikin87, 03.07.2019
Přečteno 257x
Tipy 7
Poslední tipující: mirecek, Iva Husárková, vlnka, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kiki-povedená*
A les do žáru utěšeně vyplazuje stín.

03.07.2019 16:19:34 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí