Mravenci

Mravenci

Anotace: Mravenci

Pod mechem staví si
domeček mravenci
mají v něm chodbičky
jsou to vážně umělci
nejsou jen venku
jsou i v kredenci
jsou to zlobivý vetřelci
i oni chtějí žít
tak je nehubme
a přátelský vztah
s nimi prohlubme
Autor kikin87, 06.07.2019
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí