Rybníček na návsi

Rybníček na návsi

Anotace: Inspirace nad nedávno obnoveném rybníčku v obci Andělská hora u Chrastavy :)

Sbírka: Venkovské koření

U malého rybníčku na návsi
my dva dlouho seděli
jak hvězdy tam tonuly
do vody oči se zahleděly

Když o jasné letní noci
půjdeme k hoře Ovčí
budeme mít anděly blíž
jak krov hejna vlaštovčí

Do malého rybníčku na návsi
vypustili hejno dravých karasů
nemohu se lásko dost vynadívat
na tu tvojí něžnou krásu
Autor Petr27, 14.08.2019
Přečteno 358x
Tipy 3
Poslední tipující: Amiradi, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí