Mrazivý rozbřesk

Mrazivý rozbřesk

Anotace: o prvních mrazících při podzimu

Sbírka: Venkovské koření

V barevném světě
mrzlo už za rozbřesku
co na tom divného ?
zima se ohlásí v blesku

Barevným obrazem srdce potěšme
než zima kožich opráší
duha stromů ráno vyhlíží,
mráz co lístečky vystraší

Zima ledovým dechem
dýchne do prázdného sadu
Odkud odkapala šťáva sladká
a uvězní celou zem do chladu
Autor Petr27, 08.10.2019
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: Amiradi, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí