Brzy se šeří

Brzy se šeří

Anotace: Brzy se šeří

Brzy se už sešeřívá
brzy se už stmivá
ráno je zas dříve vidět
a kouhout svým kokrháním
novej den zas vítá
i toto období má něco do sebe
a mráz tolik ještě nezebe
sychravé počasí vábí do peřin
s čajem a filmy nešetří
podzim navlékl svůj háv
a nad létem zvítězil
Autor kikin87, 05.11.2019
Přečteno 227x
Tipy 1
Poslední tipující: šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí