Naši psi

Naši psi

Anotace: Báseň o cvičených psech

Sbírka: Verše

Naši psi Pedro a Jack
jsou tak hraví
jeden z nich štěk
a packou nás pozdraví

Zavolal jsem na Jacka
ke mně a sedni
pak na pamlsek čeká
není to ale trik poslední

Více triků naši psi dovedou
pac,ťap, krok,krok
když správně ho provedou
Na pohov pak mají nárok

Naši psi nejsou žádní chrti
ať mrzne nebo je vedro
pokaždé svými ocasy vrtí
naši psi Jack a Pedro
Autor Petr27, 02.12.2019
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Amiradi, Krahujec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nu, prostě miláčkové...a vděčný a poslušní...mazlíkové.

02.12.2019 22:09:44 | Krahujec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí