Azurová tanečnice

Azurová tanečnice

Anotace: Náhlá noční inspirace...trošičku to nedává smysl, ale vystihuje to můj vztah k moři

Zrozená je mladá,
němá,
starší rozplývá
se v pěnu,
a pak v tichu oceánu
šumí, pění,
zpívá věčně
o tom víru,
o té cestě..

Ztracená je paní mořská,
přesto stále v chladu bouře,
temné moře,
střemhlav vírem,
jatá proudem
k pobřeží je hnaná..

Pomíjí a přetrvává,
mizí, žije stále,
rybí ocas vlasy plavé,
hlasu svého,
tajemného,
užívá jen vzácně..
Každý kdo ty žalu písně
slyšel, poznal
moře ten si zamiloval
sny i touhy,
skutečnost...
Autor Renendaen, 04.03.2007
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nádherná básnička, něco v ní je, nedokážu přesně popsat co, ale něčím mě hrozně moc zaujala. =O)

10.03.2007 17:41:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí