Já zpíval si do větru

Já zpíval si do větru

Anotace: Báseň o větru

Sbírka: Verše

Já zpíval si do větru
ten mi na prsty pískal
oblečen do čepice a svetru
mi celou cestu halasně výskal

Ten větřík vesele šuměl
občas dýchal za mými zády
zpívat jako on bych rád uměl
Když zmírnil by bolestivé pády

Vítr kráčí jak vandrovník bosý
cestou si jablíčka setřásá
jako motýl z květů krůpěje rosy
Ovšem radostně přitom nejásá
Autor Petr27, 09.12.2019
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Amiradi, jenommarie
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.
Vítr tvůj zpěv zachytí a poodnese dál na své pouti

10.12.2019 06:04:38 | petrzal

Díky :)

10.12.2019 22:04:54 | Petr27

Pěkně jsi si zazpíval. ^ST^ ;-)

09.12.2019 22:08:57 | jenommarie

Díky :)

09.12.2019 22:21:40 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí