Holoubci

Holoubci

.... dva holubi
co milují se na větvi
košatého stromu
vrkavé výkřiky,
no prosím,
ale snad pane holube
také něhy trochu

opodál sledujíc souložící pár
velmi šedivý holub
podle peří
snad mnoho stár

dva výtečníci co kolem na nic
nehledíc
svou rozkoší jdou jaru
vstříc...
Autor pan Tichý, 06.04.2020
Přečteno 221x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká;-) "ST"

07.04.2020 11:46:03 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí