Zvonky v louce

Zvonky v louce

Anotace: O jarním snění

Sbírka: Chmýří pampelišek

Zvonky v louce hlaholí
květy do stran vítr kývá
kdesi za městem na poli
ty purpurové hlavičky ovívá

Od slunce září motyky
do země když buší
slyšet jsou jiskrné dotyky
a ženám to sluší

Červánky s růžovým sametem
přišly večer oblohu hřát
aby chránily jí před světem
než skončí ten krásný obřad
Autor Petr27, 09.04.2020
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Amiradi, Iva Husárková, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká Petře ;-) "ST" tyhle a ty tvé o tradicích moc se mi líbí.

09.04.2020 20:55:44 | jenommarie

díky moc :)

09.04.2020 21:18:48 | Petr27

;-)

09.04.2020 23:12:46 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí