Už je to tady

Už je to tady

Anotace: :) tak jsme se dočkali jara.

Už je to tady,
slunce kouká do zahrady,
podběl žlutě louky barví,
příroda už procitá.

Stromy už se odívají,
světlo zemi déle halí,
sny se radostnější zdají,
když slunce vysvitá.

Zem se točí správným směrem,
všude kolem kvete zeleň,
já tu v stavu víc než bdělém,
myslím na Tebe.

V poločase jarní záře,
rána už nejsou jak v páře,
zima už nezrudí ti tváře,
nád námi jasné modré nebe.

V blankytu vůní jara,
co zima chtěla už si vzala,
kde je ta moje marná snaha,
být Ti na blízku.

A tak v slunci odlesk vlastních stínů,
kdy pomalu dostávám senou rýmu,
vůně trávy v pylném dýmu,
u louky v remízku.
Autor Ďábel sám, 06.03.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezoucka.

07.03.2007 10:03:00 | carodejka

..hepčík..já vím..není to příjemné, ale to jaro..a pak léto..huráááá.. :-)))

06.03.2007 18:03:00 | isisleo

milá a krásná...jak někdo dokáže napsat tolik básniček, já než bych jednu dala do kupy tak bych asi usnula...máš moc hezké básničky...takové přátelkské :)

06.03.2007 17:30:00 | arya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí