Věnec z pampelišek

Věnec z pampelišek

Anotace: O věncích z pampelišek :)

Sbírka: Chmýří pampelišek

Zlatý věnec z pampelišek
si děvčatko samo plete
přímo pod hradní věží
v jednom horkém létě

Z kamenné věže kouká
jeden starý,moudrý král
vzpomíná, když byl mlád
jak si pod hradem hrál

V tom hradě žil kníže,
ač bylo to dávno, kdysi
zlaté kvítky tenkrát vytrhal
teď už v šatlavě visí

Dnes pod okny nám
už pampelišky nové kvetou
ty staré, odletěly jinam
a děvčátka si věnce pletou
Autor Petr27, 20.04.2020
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: Majda, Frr, jenommarie
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Třeba i ty představy dnes děvčátka mají jiné - je to ale povedené.

21.04.2020 06:46:52 | petrzal

i to je možné jinak děkuju :)

21.04.2020 19:39:00 | Petr27

Pěkně pampelišková ;-) "ST"

20.04.2020 21:59:52 | jenommarie

díky moc:)

21.04.2020 19:38:44 | Petr27

;-)

21.04.2020 19:39:22 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí