Jaro

Jaro

Rostliny chytají nový dech
Chlad mizí ve zdech.
Teplo a slunce se objevuje
Malý kolouch svět pozoruje.

Zelená se tráva
Znějí písně ptáků
Nová píseň každé ráno hrána
V dálce se loučí černá vrána.

Nový život zrodí se každý den
Poprvé kytičky vylézají ven.
Každý spatří nové světlo
Na jaře vše ožilo a rozkvetlo.
Autor Vydima27, 22.04.2020
Přečteno 228x
Tipy 5
Poslední tipující: Uzel, jenommarie, vojtěška
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milá básnička :)

22.04.2020 18:35:11 | Uzel

Krásná a krásně žije. ;-) "ST"

22.04.2020 17:45:51 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí