Nejlepší kamarád

Nejlepší kamarád

Nejlepší přítel to prý je
S tím souhlasím, to je.
Je vždy při tobě když je nejhůř
Když ti dobře nebo ještě hůř.

Čtyři packy a jeden čumák
Je lepší jak nějakej šumák.
Huňatý kožich, v něm vůni lesa
Vůně smůly, která ze stromu se snesla.

Zabořit se do toho kabátku
Teplého a měkkého
Tohle miluju na pátku
Jemného a hlubokého
Kožichu lesklého.

Čumáček studený přikládá ti na tvář
Hnedka se ti objeví zář.
Vždycky tady pro tebe bude
I když přítomen tady nebude.

Bude u tebe vždycky na blízku
Vždycky hluboko v srdíčku.
Vždy když si na něj vzpomeneš
Znovu ten úžasný kožíšek si připomeneš.

Stejně jako nejlepšího přítele osobnost
Vzpomeneš si na jeho hravost.
Hned se díky tomu usměješ
A všechno přejde než se naděješ.
Autor Vydima27, 25.04.2020
Přečteno 217x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Frr, Majda, Básník Karel, kdotoví
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je moc hezká, ano jsou to miláčci, co dávají lásku bezmeznou a radost;-)

26.04.2020 13:29:51 | jenommarie

Je to moc hezky napsané.
A hlavně je to pravdivé.

25.04.2020 22:40:54 | Básník Karel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí