Noční bouřka

Noční bouřka

Anotace: Není dokončeno

Noční bouřka

Miluji tu vůni noci,
Ten klid a mír si užívám
Miluji to slyšet déšť,
Koukám z okna a usínám.

V očích záře blesků
A v uších rány od hromů.
Kroupy buší na okna,
A rozjívené větve stromů.
Autor Mír v duši, 04.05.2020
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie, Isla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten šum deště za oknem, je moc příjemný. Ať nám ještě zaprší. ;-) Pěkná báseň

04.05.2020 19:34:11 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí