Prší do okapů

Prší do okapů

Anotace: O dnešním deštivém dnu

Sbírka: Chmýří pampelišek

Když udeřila silná bouře
schoval se malý kos
pod střechu,v okapové rouře
kde hnízdí roj dravých vos

Od rána prší všem okapům
tiše kapky jedna za druhou
přibývají jako vrásky chlapům
však déšť je dobrým sluhou

Modrý déšť vyplavil okapy
a louže po něm zůstaly
jen slunko však to trápí
a přívaly vod večer ustaly
Autor Petr27, 11.05.2020
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: Majda, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chudák kosí ptáče, pod okapem pláče.;-) "ST"

11.05.2020 23:07:30 | jenommarie

:) díky

12.05.2020 15:26:04 | Petr27

;-)

12.05.2020 15:53:56 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí