Příběh vinného keře

Příběh vinného keře

Ostrý řez pro chuť
Smaragd na pohled
Paleta pestrosti
A já - dobrák od kosti

Vždy dobrou sklizeň dám

Míchejme barev
Bouře na špici jazyka
Už nikdo nic neříká
A vzdalují se

Jsem sám

Ochutnej duhu slunce
Mok všeho dobrého
Lásku s jakou je hrozen brán
A o kousek dál

Prašná půda
A Bůh neví cos ní

Jak člověk si poradí?
Sám?

Bez pří i v těžkém roce
Kdy je odpočinek tu vzat
Tu dán
Striktní řád pro každý strom

Máš pro to vysvětlení?
Proč je zde hřích dán?
Hříchem ač požehnaným
Já keř - zůstávám
Autor Vojvodik, 13.05.2020
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Jin&Jang, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řekl bych "dobrý odraz." Vítej.

13.05.2020 23:35:30 | šerý

Děkuji.

15.05.2020 16:31:45 | Vojvodik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí