Myslivecký mládenec

Myslivecký mládenec

Anotace: O myslivci,lese,lásce

Sbírka: Chmýří pampelišek

Vyšel myslivecký mládenec
na průzkum svého revíru
ve tváři rdí se ruměnec
usmívá se přitom do kníru

Ač byl právě červenec
a lesy žíznily jako troud
před hájovnou,ten mládenec
musel si své boty zout

V hájence půvabná dcera
kterou obýval starý hajný
mysliveček chodíval za šera
nespatřen v úkryt tajný

Kolem hájovny srnec s laní
přišli podívat se blíž
mladý mysliveček les chrání
má oči jasné jako ostříž
Autor Petr27, 22.05.2020
Přečteno 244x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Guldrun, praetorian, Majda, Emily Říhová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mysliveček toulá se v lese
a v hájence na pytlácké stezce ;)

22.05.2020 19:35:11 | Emily Říhová

:) milé

22.05.2020 20:24:47 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí