Moře

Moře

Anotace: nic velkého ani malého

Na dně moří leží,
tajemství v nich ukryto,
ryby jejich kouzlo střeží,
poklady je nabyto.

Nová loď tu kdysi plula,
na palubě plno lidí.
V dávných dobách zmizela,
víc už ji nikdo neuvidí.

Tajemství lodi v hlubinách
nedá lidem spát,
nesledují čas na hodinách,
nedá jim spát.

Kolik končin měla znát,
kolika moři měla plout,
s vlnami se měla prát,
teď našla v moři tichý kout.

Válkou slavná měla být,
osud rozhodl však jinak,
věčně slanou vodu musí pít,
za svou pýchu musí pykat.

Její děla z bronzu celá
pokryté jsou korály,
kolem plave rybka smělá,
mizí s lodí do dáli.

Kolik delfínů mělo ji vést,
kolika moři měla plout,
kolik měla proplout cest
teď našla v moři svůj tichý kout.

Tajemství lodi v hlubinách
nedá lidem spát,
nesledují čas na hodinách,
nedá jim spát,
nedá spát...
Autor Hydrostar, 07.03.2007
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čtl sem to tvoje, ty sám se máš opravdu čím chválit. A hlavně, že umíš srát vleže.

07.03.2007 19:45:00 | Hydrostar

po dlouhý době jsem sem zaskočil. tohle bylo první. těch 20% je za to, že jsou tam slova

07.03.2007 12:24:00 | Jan Simon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí