25. Května

25. Května

už asi patera bláta po deštích
mlhy se přikrmují na lesích
mrchožroutsky na nich klečící
jako bílé hyeny Čech 
 
co chvíli přijde klekání 
ke tmě od rána se stáčí 
mraky hladí slunce k usínání
škodolibí uspávači
 
komu vystoupit kdo brání
na dnešní zem v křeči
na den jako beze přání 
s husí kůží křepelčí
Autor Náladový básník, 25.05.2020
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Amiradi, Emily Říhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí