Ostružiny

Ostružiny

Anotace: o sladkých plodech :)

Sbírka: Chmýří pampelišek

Sukénku pichlavou si vláčí
po zemi,narozdíl od růží
plno ostnů z krajky tlačí
z drobného keře ostružin

Mladá kleč jí stíní
až sukénky má špinavé
dost paprsků chtělo maliní
to sladké děvče popínavé

Ostružiny plodí sladké bobule
ať tmavé či jemně rudé
jsou v celém kraji proslulé
ale kdoví co z nich zbude?
Autor Petr27, 04.06.2020
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Emily Říhová, Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zapůsobil na mě pavlovův reflex

05.06.2020 06:18:10 | petrzal

:)

05.06.2020 20:16:22 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí