Letní déšť v ulicích

Letní déšť v ulicích

Anotace: o dnešním dešti

Sbírka: Chmýří pampelišek

Letní děšť kanul v ulicích
třepil se jako stříbrné nitě
jehož krůpěje uvízly na lících,
že nepočká, dlouho mrzí tě

Ulice slévají se v říčky
když okapy nestíhají pít
namísto dvorku, malé rybníčky
až nedá se nikudy jít

Letní déšť v ulicích
na horké dlažbě syčí
v podobě par valících
se jako býk vzpříčí
Autor Petr27, 18.06.2020
Přečteno 242x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková, jenommarie, Emily Říhová, Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Letní déšť v ulicích
ševelí krásně
pohladí po lících
z vlasů jsou třásně

18.06.2020 22:28:32 | Emily Říhová

moc milé :)

18.06.2020 22:58:49 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí