Zima

Zima

Anotace: je to prostě o zimě jaká je,prosím o komentáře

zima

Smutný je kraj,smutné jsou lesy
smutné jsou kopce pod nebesy,
na kterých těžké mraky plují
a slunce zcela zahalují.

Smutná jsou pole pod sněhem,
smutný je šedý zimní den,
pod nízkým nebem vítr ztich,
na kopci zmlkl dětský smích.

Smutné jsou srny v lesa stínu,
není kam vyjít na pastvinu,
jen zmrzlá tráva pod sněhem
je jejich pastvou celý den.

Koroptví hejna v zimním tichu
hledají spásu u zásypů
a dlouhou bílou mrtvou pláň
křižují stopy sem a tam.
Autor Janana, 08.03.2007
Přečteno 440x
Tipy 2
Poslední tipující: Tomama
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí