Spánek utišil ptáčkům hrdélka

Spánek utišil ptáčkům hrdélka

Anotace: O ptačím zpěvu

Sbírka: Písničky z domova

Spánek utišil ptáčkům hrdélka
sotva oheň v červáncích vzplál
Noc škubala si vranní křidélka
jen měsíček ve větru tiše vlál

Zamkl hlásky do truhliček
během večera, čarovný klid
ráno ztratil se malý klíček
bez něhož nemohou ptáci žít

Než noc dopila svou kávu
ptáci už pějí jako šumaři
jenž přijeli hrát na zábavu
a úsměv rozlévají po tváři
Autor Petr27, 22.07.2020
Přečteno 222x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, Emily Říhová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nejen oni rozlévají úsměv :) ...líbí se mi ;)

23.07.2020 20:04:26 | Emily Říhová

DÍKY :)

23.07.2020 20:13:10 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí