*-*...něco mě napadne.

*-*...něco mě napadne.

Anotace: ***(°!°)***

~~~~~~~~~~
Ještě je léto
a růže kvetou
obilí z polí zmizelo
místo teplého slunce
mračí se nebe
prý asi na opilce
kteří jsou
čajem s rumem zahřátí
když chladná zem
zastudí do gatí
jak se na břehu řeky sedí
a jestli berou se hledí
a taky sem tam
na ty koupající v trenkách
jak rychle z vody vyběhnou
chladem se třesou
v kolenou

pak do deky se zabalí
my se jim vážně nesmáli
tak jsme se zvedli
ta tráva už fakt studí
a taky koukat už není nač
místo pstruha
bude uzená makrela
očko,nebo zavináč
udice už je dávno složená
a já jsem z té básně zmožená
ale to asi kecám
i když ani ne
nápad už na verš nemám
něco mě napadne.

~~~~~~~~~

*****************

Autor Květka Š., 22.08.2020
Přečteno 152x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, Psavec, Emily Říhová, Anděl, jenommarie
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krása!!!! moc ráda jsem četla Květuško milá! *ST*

23.08.2020 07:49:24 | Anděl

:-)..děkuji moc...

23.08.2020 14:26:41 | Květka Š.

Dobrou chuť i tak, byl to výlet na ryby :-D však se zase nějaká příště objeví. *ST

22.08.2020 16:32:30 | jenommarie

...prý si zajdou do rybárny koupí živou a doma se pochlubí...A já děkuji.

23.08.2020 14:30:10 | Květka Š.

A krásně se mají..také TI milá Květuško děkuji a měj se krásně;-)*

23.08.2020 19:30:02 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí