Vločky na horách

Vločky na horách

Anotace: O prvním podzimním sněhu

Sbírka: Písničky z domova

Oděny v bělavém rubáši
sněhové vločky,na hory
už chladný vítr přináší
během podzimu navzdory

Přes noc,samý smích
celý den,však propláčí
jak na horách taje sníh
vlhkou nožkou si odkráčí

Nebe neplakej,vloček čas
nastane snad za pár chvil
jen co opratě uchopí mráz
zatím však nemá tolik sil
Autor Petr27, 27.09.2020
Přečteno 204x
Tipy 6
Poslední tipující: čarodějka07, Emily Říhová, Donne, Vivien, Tomcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí