Mrak

Mrak

Anotace: Třetí den inktoberu, přičemž dnes jsem si téma trochu pokroutil (:

Krásná to byla noc,
tuším že říjen byl,
nebylo teplo moc,
což vichr způsobil,

čerstvý byl vánek však,
po vlhku zbarvený,
nebem se táhl mrak,
šedý a znavený.

Nebyl to žádný obláček,
co rozplyne se vmžiku,
co když se jednou rozpláče
tak zmizí do puntíku.

Tenhle mrak zakryl nebesa,
z oblohy měsíc se ztratil,
v odrazu nestoupe, neklesá,
báseň mou ten mrak zhatil.

Autor Samta, 04.10.2020
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Říhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí