Zimní svět

Zimní svět

Rozkvetl zimní svět,
mrazem odbarvený květ.
Tvář zimou pálí,
vzpomínky skrývají se v dáli.

V paměti zůstaly zamrzlé,
slunce vzalo ty rozkvetlé.
Fantazii uzdu popustilo,
paprskem svým rozpustilo.

Dotknulo se jich svou něhou,
už i květiny pod tíhou kvetou.
Ledový val zvedají,
bez víry v sebe to nedají.

Pocit konce je v srdci zasáhl,
byť sníh se z kopců nestáhl.
Bojují o přežití seč mohou,
unášeny vánicí spolu s touhou.
Autor MrPterodaktyl, 15.01.2021
Přečteno 178x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Touha v duši mocná je
zkřehlá srdce zahřeje...
Krásný večer :)

20.01.2021 22:43:39 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí