Únorová krajina

Únorová krajina

Anotace: Zimní únorová krajina

Sbírka: Kříž a jablko

V únoru krajina šedá
jako zemřela by stará
bájný Fénix jí zvedá
letmý dotyk brzkého jara

Příroda tichá,jako hrob
a slunko louče zhasíná
od těch Vánočních dob
kraj stále brzy usíná

Z mraků zámek ve výši
se co nevidět zřítí
přes pevné zdi nic neslyší
jenom v okně slunce svítí
Autor Petr27, 01.02.2021
Přečteno 206x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí