Příroda na psychiku

Příroda na psychiku

Slunce východ i západ, krása
V čem spočívá naše spása?
Když ho vidím mé Já plane
Zapomenu co zlého se zas stane

Vůně lesa, listí, jehličí, stromů
Budu mít vždy kam jít domů?
To mě teď netrápí já jsem tady
Příroda vezme mé špatné stavy

Voda, řeka, potůček či jezero
Kam jsi zase šel ty mizero?
Jdi kam chceš, kam tě srdce táhne
Starosti dám proudu,všechny stáhne

Pole, hlína, močál nebo bažina
Jakým směrem půjde moje rodina?
Jedině, zdárně, přímo kupředu
Nenechám je utonout nikde v mokřadu!

Je to všechno štěstí co můžu mít
Děkuji za každý den co mohu s nimi žít
Kamarádi, známí přichází a odchází
Ale tihle moji drazí můj život provází
Autor Barča, 11.02.2021
Přečteno 152x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Psavec, jenommarie, zdenka, Z nitra
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře děláš a své si nenech nikým vzít..a příroda odnese mnoho těch temných pocitů. ;):)

11.02.2021 13:57:35 | jenommarie

Souhlasím s tebou, že si až teď člověk uvědomí, co je opravdu důležité.

11.02.2021 01:49:39 | Z nitra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí