Vítr se sněhem

Vítr se sněhem

Anotace: Zimní idyla

Sbírka: Kříž a jablko

Vítr se sněhem baletí
v tom nadýchaném šatě
zdobený stříbrnou perletí
chodí lehce jako ve vatě

Na koncích rovných střech
visí v řadě, rampouchů hroty
v lednu inhaluje ledový dech
mráz cinká,jenže ztratil noty

Pod krami tiše řeka pění
masy ledu po vodě pluly
a jenom vítr směr změní
ledovým kvádrům,ze žuly
Autor Petr27, 12.02.2021
Přečteno 200x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zimní náladovka.

13.02.2021 15:13:04 | Psavec

:)

13.02.2021 15:13:20 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí