Dívka krasným jarem byla

Dívka krasným jarem byla

Anotace: Dívka jako jaro :)

Sbírka: Duhový vínek

Dívka krásným jarem byla,
jako slunce ve zlaté kadeři
v potůčku jemnou tvář myla,
než se obloha večer sešeří

Z její krásy došel mi dech
vítr se utišil mezi větvemi
nebe jako blankytný plech
a hejna letí vysoko nad zemí

Zima rozbitá křídla vleče
prohrála v souboji s jarem
slunko tasilo paprsků meče
a bílé květiny jsou jeho darem
Autor Petr27, 07.03.2021
Přečteno 284x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, mkinka, blues, cestadolesa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné *:)

08.03.2021 18:28:24 | jenommarie

díky :)

08.03.2021 18:52:07 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí