Za deště

Za deště

Anotace: Báseň vznikla při mrholení na lavičce v áleji :)

Sbírka: Veršovánky

Schovalo se pár drozdů
před deštěm,do hvozdu
na větvičce ptáček čeká,
jestli klenba listů vydrží,
kdykoliv z oblohy naprší
tiše poslouchá,jak šumí řeka

Během deště, hučí jez
a vodou nasákla i mez
listy s kapkami lehce ševelí
když skrze větve prosakují
jen drozdi v kaluži poskakuji
a radují se ve špinavé koupeli
Autor Petr27, 08.07.2021
Přečteno 200x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Psavec, Frr, blues, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí