ukládací

ukládací

 

 

Vlhká je zem

a nazlátlé koruny stromů 

už to začíná, s krajinou vcházíme do podzimu  

 

většina mých přátel už se zakuklila v krajině 

a metamorfovala v anděly 

jen já, věčná housenka

zahřívám své dlaně 

mátovým čajem z termosky

 pozoruji kraj před zavíračkou  

a ospalým loukám s tlejícími listy

 

dávám pusu na dobrou noc 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor vůně mraků, 16.09.2021
Přečteno 208x
Tipy 13
Poslední tipující: gallatea, paradoxy, Tristis, Marten, Psavec, Alice Ptáčková, Fialový metal, Frr, mkinka, J's .., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc líbí. Moc a moc.

16.09.2021 10:19:56 | mkinka

jé, tak to jsem moc a moc rád a děkuji ti

16.09.2021 10:22:59 | vůně mraků

Rádo se stalo a přeji vše dobré. Jíta

16.09.2021 12:38:09 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí