Modlitba za překrásný den

Modlitba za překrásný den

Anotace: chci již jaro...

Sbírka: Ze srdce přírody

korunami proniká slunce jas
žhavými doteky líbá zemi
otvírá brány zemských krás
tak krásně je mi

jak nádherný je den!

procházím vzkvetlou krajinou
kéž není to jen sen
kéž už mrazy pominou
modlitba za překrásný to den
Autor Janika, 16.03.2007
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc pěkné...jen tak dál...moc rád čtu tvé básně

17.03.2007 11:32:00 | Lecián

Hezké!

16.03.2007 16:39:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí