Padnul strom

Padnul strom

Anotace: básnička o spadlém stromě

Sbírka: Verše z bytu

Cosi zapraskalo v dešti,
když se promáčel jíl
strom chytl do kleští,
dokud neměl málo sil

Strom přežil pár zim,
ale vichřice ho sťala
až ráno jsem si všim,
kde včera vrba stála

Za noci padla rána
ale k ránu byl klid
stromu už zvoní hrana
ještě dlouho mohl žít

Padnul strom,jako chrám
během větru neunesl tíhu,
tím způsobil na duši šrám
kdykoliv silně zadul z jihu
Autor Petr27, 07.11.2021
Přečteno 132x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píseň stromu.

08.11.2021 15:48:14 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí