Odpadky

Odpadky

Anotace: Ze sbírání odpadků venku může být i zábava.

Dneska v lesoparku,
sbíráme pár odpadků.
Dostali jsme odpadkový pytel,
i rukavice jako hygienický přítel.

Sbírali jsme plasty,
alkoholické nápoje naší vlasti,
kapesníky, porcelány, židle,
nebo deštník o kousek vedle.

Taky jsme našli víčka,
velkou kost a sklíčka,
nebo nákupní vozík z obchoďáku
a jednu velkou těžkou pneumatiku.

Byla to i legrace,
zima jak na Vánoce.
Za odměnu jsem šla na hřiště,
a jak to dopadlo, vám povím příště.

Občas jsme kulili oči,
jak je ten svět prasečí.
Všude bordel, odpadky na zemi,
ještě že je ten úklid za námi...

Tak vás prosím hezky,
uklízejte hezky česky.
Třiďte odpad, sbírejte ho taky ze země,
no a to je tak zhruba všechno, za mě...
Autor Iliean06, 08.11.2021
Přečteno 169x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal, paradoxy, Iva Husárková, Fil, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji moc všem za názor.

09.11.2021 17:28:42 | Iliean06

Prima. Ať je čistá příroda. To já moc ráda čtu.

09.11.2021 17:15:39 | mkinka

Pro naše krásné Česko musí každý udělat něco :)

09.11.2021 13:50:11 | Constantine

Ať naše zem kvete !
Bez bordelu i bordelů !!
Bude lépe.
Fajn téma do diskusí :-)))

09.11.2021 13:44:13 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí