Stopy ve sněhu

Stopy ve sněhu

Anotace: Procházka zasněženým městem :)

Sbírka: Verše z bytu

Hned z rána sníh padá,
dlouhý řetěz stop vítr ničí
toť na kráse jediná vada
tak ať klidně venku fičí

Vítr stopy ve sněhu zavál,
sotva lidé do dveří vklouzli
přestal být v ulicích nával,
jen sníh na chodníku kouzlí

Během noci sníh roztává
až je bláto,jen místy bílo
vánoční doba už nastává
ach,hezky se doma snilo
Autor Petr27, 01.12.2021
Přečteno 220x
Tipy 6
Poslední tipující: šerý, rybka, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí