Ptáci u stodoly

Ptáci u stodoly

Anotace: Zima vrací ptáčky do tepla :)

Sbírka: Verše z bytu

Vrací se ptáci k stodole
když zima táhne od pole
křídla pod krovem složí
zde přečkají chlad a mráz
do jara utichne jim hlas
a dřevěný trám bude lóží

Slétli se ptáci do dvora
kde leží stříbrná závora
nenašli pod sněhem zrníčko
proto u sedláka loudí
když hlad se vloudí
než zase vyjde sluníčko
Autor Petr27, 23.12.2021
Přečteno 180x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, Marten, Psavec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí