Limericky o zvířátkách

Limericky o zvířátkách

Anotace: Limericky tentokrát z jiného prostředí. Snad pobaví i tahle malá zvířecí partička.

Jeden kocour myši loví
druhý na gauči si hoví
nechce chytat myšičky
když má paní pastičky
na gauči si dále hoví

Na zahradě pejsek štěká
zloděje tak vždy poleká
dobře zvládá svoji práci
vždyť je přece pes hlídací
na zahradě nahlas štěká


Jedna slípka maličká
zanáší nám vajíčka
chce vysedět kuřátka
bude hlídat děťátka
tahle slípka maličká
Autor Psavec, 20.01.2022
Přečteno 170x
Tipy 19
Poslední tipující: Dejvis, Emily Říhová, J's .., Kubíno, Jeněcovevzduchukrásného, Sonador, Iva Husárková, Amonasr, Vědma, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedla se,
kočka se mi na gramofoně točí,
a proto nesmím z ní spustit oči .)

24.01.2022 12:30:50 | Constantine

Partička pobavila, dneska se limericky urodilo v nově publikovaném. Prima.

20.01.2022 14:27:03 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí