Předjarní píseň

Předjarní píseň

Anotace: předjarní nálada :)

Sbírka: Klíček od studánky

Vše k jaru pospíchá
tak nač ten spěch ?
slunce zvolna sbírá síly
a zimě slábne dech

Když slunce střechy hladí,
slyším, jak okap pláče,
sníh tiše párá ze střech,
až kapky probudí ptáče

Brzy z dalekých cest,
sotva sníh sleze z údolí
vrátí se zpátky domů,
první skřivan do polí

Do osamnělých srdcí
Amor své šípy střílí
většinou najde svůj cíl
a málokdy se zmýlí
Autor Petr27, 11.02.2022
Přečteno 187x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Kan, Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí