Mlha obzor halí

Mlha obzor halí

Anotace: Předjarní mlha

Sbírka: Klíček od studánky

Mlha obzor halí
do bělavé látky
lesem dým valí
tam a zase zpátky

Vítr táhne bílý cár,
jako zbytky onucí
ačkoliv nemá tvar
touží vždy po slunci

Jako se hadr páře
mlha k zemi klesá
slunci žhnou tváře,
když stoupá z lesa

Obzor už je čirý,
jako potok z jara
dokud blankyt širý
nezahalí bílá pára
Autor Petr27, 17.02.2022
Přečteno 177x
Tipy 5
Poslední tipující: petrzal, Fialový metal, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

U nás při rozbřesku jasno ...
Ať se daří.

18.02.2022 06:44:34 | Fialový metal

:) díky

22.02.2022 16:34:19 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí