Jaro karty míchá

Jaro karty míchá

Anotace: jarní báseň

Sbírka: Klíček od studánky

Jaro karty míchá
zimu stoplo esem
už lépe se dýchá,
když chodím lesem

Do modrých oken nebe
ptáci tiše vzlétnou
holá zem už málo zebe
jaro už jde s flétnou

Hvězdičky slunečních krůpějí
v kalužích se po zimě třpytí
někdy se na mne usmějí,
když slunce do nich chytí
Autor Petr27, 22.03.2022
Přečteno 214x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí